La Nazione: "Viitorul lui Mutu se decide intr-o lună"

Suspendat pentru 9 luni în cazul "sibutramina", deci pînă pe 28 octombrie, Adrian Mutu e la o răscruce de drumuri.Iar cotidienele italiene susţin că viitorul său e deocamdată foarte greu de descifrat. La Nazione, de pildă, crede că totul se va hotărî într-o lună, după finalul campionatului. Şi senzaţia e că, dacă un club din străinătate va dori să trateze transferul său, atunci Fiorentina nu va spune "nu".

Managerul Pantaleo Corvino va trata probema cu preşedintele Della Valle, "dar şi antrenorul Cesare Prandelli va avea un cuvînt greu de spus. El e singurul care s-ar putea opune, ba chiar ar putea condiţiona rămînerea pe banca Fiorentinei de păstrarea lui Mutu".

În cazul unei despărţiri, pretinde La Nazione, clubul nici nu va trebui să se agite atît de tare pentru a găsi un înlocuitor. Îl are deja în curte: Jovetici.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com