Intotdeauna e loc de mai bine

Dupa o perioada lunga si grea de asteptare Adi a primit ieri verdictul in cazul "sibutramina": 9 LUNI! In secunda imediat urmatoare, pe buzele tuturor era intrebarea: "E mult sau putin?". Asa cum a recunoscut si Adi, sentinta a fost dura, dar cu greu se mai poate obtine o micsorare a acesteia, asa ca mai bine nu se face recurs la TAS pentru a nu risca marirea pedeapsei.
Ei bine Adi revine la sfarsitul luni octombrie, iar daca ar fi primit 6 luni revenea cu o luna si jumatate mai repede. Practic Adi pierde doar vreo 3-4 meciuri din noul sezon de Serie A, asta in cazul in care ramane la Fiorentina. Chiar daca suna putin nastrusnic, 6 sau 9 luni de suspendare e acelasi lucru. Se pierd doar cateva meciuri (echipa nationala nu intra in discutie), pierderea adevarata consta in moralul lui Adi. E una sa te gandesti ca te-au suspendat 6 luni, sau te-au suspendat 9 luni. Dar asa cum toti stim, Adi are un caracter foarte puternic, si va trece peste aceasta perioada cu bine, ba mai mult ... cand va reveni Adi le va arata tuturor cine este Adrian Mutu.
Bafta Adi, fanii tai sunt alaturi de tine.
Claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com