"E cel mai bun fotbalist roman al deceniului!"

Smiley (pe numele real Andrei Maria) este un artist aflat pe culmile succesului şi o persoană extrem de tonică. În momentul în care am pomenit, în dialogul cu el, numele lui Adrian Mutu, cântăreţul a izbucnit:

„Am fost, sunt şi voi fi alături de el! E piteştean ca şi mine, cum să nu-l susţin?! Din păcate, trăiesc cu senzaţia că cineva vrea să-l distrugă pe Adi. Din punctul meu de vedere, se exagerează cu acest caz al unei banale pastile de slăbit. Cred că e o campanie orchestrată împotriva lui, pentru că mereu a fost atacat, cineva vrea să-i distrugă cariera şi chiar viaţa personală. Nu ştiu pe cine a deranjat atât de tare încât răzbunarea să fie atât de cruntă. Sper totuşi să revină repede. În opinia mea, e cel mai bun fotbalist român al ultimului deceniu!”, a precizat Smiley pentru „ring”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com