Vrăjitoarea Sultana către Mutu: «“Briliantule”,te-au blestemat!»

După ce Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină, vrăjitoarea Sultana s-a pus pe treabă, dorind să afle de unde i se trag fotbalistului toate relele. Nedormită de două nopţi, prezicătoarea a concluzionat: "E blestemat de şase ani, i s-au făcut farmece grele şi incă n-a trecut cea mai mare cumpănă".
Reporterii Libertăţii au stat, ieri, de vorbă cu vrăjitoarea Sultana, din Bucureşti, despre situaţia lui Adrian Mutu. Femeia a descoperit, după ce a descântat două nopţi şi a studiat poze cu “Briliantul”, sursa problemelor: “Acum, când a fost prins dopat, nu a fost o capcană. Poartă un blestem greu, de şase ani, şi îl va mai ţină încă trei. Nu a trecut cea mai periculoasă cumpănă. Am aflat şi cine a aruncat blestemul şi farmecele cu magie neagră asupra lui, dar pot spune numele persoanei respective doar unui membru al familiei”, ne-a declarat vrăjitoarea Sultana.

Prevede că va reveni la naţională
Apoi, prezicătoarea a tălmăcit cărţile de tarot, pentru a-i vedea viitorul: “Cariera lui de fotbalist nu este încheiată, fiindcă va primi pedeapsa minimă. O să revină şi la echipa naţională, pentru că, peste un bob zăbavă, se va împăca cu Răzvan Lucescu. Îl mai aşteaptă câteva probleme în căsnicie, dar mici. Norocul lui este că soţia, Consuelo îl iubeşte şi va rămâne lângă el”. Apoi, Sultana ne-a explicat şi ce e bine să facă Mutu pentru a desface vrăjile: “Trebuie să întoarcă blestemul, prin magie albă, pe capul cui i l-a dat. Poate să mai dea răul pe păduri, pe ape şi pe pustiuri”, ne-a spus vrăjitoarea Sultana.
Cum a fost vrăjit
Prezicătoarea şi descântătoarea Sultana ştie cum a fost aruncat blestemul asupra fotbalistului Fiorentinei: “S-a făcut o punte din material negru. La 12.00 noaptea, a fost pusă o poză a lui la baza punţii şi, prin magie neagră, a fost trimis, asupra fotografiei, spiritul răului”.




Turcu îl trimite la biserică
Acţionarul dinamovist este de acord cu prezicătoarea Sultana
Vestea că Adi Mutu (31 de ani) a fost depistat pozitiv la sibutramină a dat peste cap lumea fotbalului românesc. Bulversat, Vasile Turcu e convins că lui Adrian i s-au făcut farmece.
După debutul excelent de sezon la Fiorentina, cu şapte goluri în şase meciuri, “Briliantul” avea Italia şi România la picioare. Minunea n-a durat prea mult, finalul acestei luni găsindu-l pe Mutu în genunchi. Depistat pozitiv de două ori în zece zile şi riscând o suspendare de patru ani, Adrian a ajuns la mila judecătorilor sportivi italieni. În ciuda faptului că “Briliantul”, în încercarea disperată de a slăbi, a luat nişte medicamente interzise fotbaliştilor, în ţară, toată lumea îl compătimeşte.
Zice că invidioşii i-au făcut farmece
Vasile Turcu, acţionar la Dinamo, echipa de la care Adi a plecat în fotbalul mare, e convins că jucătorul e nevinovat: “Nu ştiu ce se întâmplă cu băiatul ăsta, parcă ar fi blestemat. E clar că e invidiat de multă lume. Ar trebui să meargă la biserică, am impresia că cineva i-a făcut farmece. Prea se ţin ghinioanele de capul lui!”.(Răzvan Ionaşcu)
Uite cine îl va judeca pe român!
Cotidianul Corriere Fiorentino a anunţat, ieri, numele judecătorului în faţa căruia va compărea Mutu, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Este vorba de Ettore Torri (foto), nimeni altul decât procurorul-şef al Comisiei Antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian! Potrivit ziariştilor peninsulari, procesul românului va începe peste cel mult 10 zile, sentinţa urmând a fi pronunţată în aceeaşi zi.
Şi-a enervat patronul
Cotidianul La Nazione pretinde că Andrea Della Valle, unul dintre cei doi patroni ai Fiorentinei, s-a enervat foarte tare din cauza atacantului român. “Mutu a făcut prea multe prostii! Gata, m-am săturat: este pentru ultima oară când accept aşa ceva. Din cauza lui are de suferit tot clubul”, a spus Della Valle, vineri seară, în timpul unei şedinţe de urgenţă a conducerii Fiorentinei.
A renunţat la contraexpertiză
Nino D’Avirro, avocatul care îl reprezintă pe Adrian Mutu în noul scandal de dopaj, a anunţat oficial, aseară, că atacantul Fiorentinei a decis să nu mai ceară efectuarea contraexpertizei. Prin această hotărâre, “Briliantul” speră să primească o sancţiune mai blândă din partea judecătorilor.



Apărat de Mourinho!
Jose Mourinho (foto), cel care era antrenor la Chelsea în momentul în care Mutu a fost depistat pozitiv cu cocaină (2004), consideră că nu se poate vorbi de dopaj în noul caz în care este implicat românul: “Îmi pare rău, sper să se rezolve. Se mai întâmplă să iei un remediu greşit. Despre dopaj poţi vorbi doar atunci când vrei să-ţi îmbunătăţeşti performanţele sportive”.
Ranieri: «Adrian e un băiat de aur»
Fost antrenor al lui Mutu la Chelsea, Claudio Ranieri (foto) se declară surprinsneplăcut de ce i s-a întâmplat românului. “Mutu e un băiat de aur. L-am antrenat la Chelsea şi îmi pare foarte rău că trece prin aceste momente. Fiorentina are cel mai mult de pierdut, nu va fi deloc uşor să îi găsească un înlocuitor”, a spus Ranieri.
Ajutat de rezultatul analizelor
Sfătuit de avocaţii săi, Adrian Mutu le-a trimis autorităţilor antidoping din Italia o folie cu pastilele din cauza cărora a fost depistat pozitiv, pentru a se stabili dacă acestea conţineau sibutramină. Rezultatul analizelor, decisiv pentru soarta fotbalistului, a fost pozitiv: medicamentele chiar aveau în compoziţie această substanţă, fapt ce îl face pe Mutu să spere la o pedeapsă mică.
Stolojan: «Îi ţin pumnii»
Situaţia lui Mutu a fost comentată până şi de europarlamentarul PD-L Theodor Stolojan (foto). “Mutu este un talent de excepţie. Îmi pare foarte rău pentru ceea ce i s-a întâmplat. Trebuia să fie mai atent când a luat acele pastile. Sper să aibă o soartă bună şi să nu fie suspendat. Îi ţin pumnii”, a declarat fostul prim-ministru al României.
Năstase îl «urechează»
Dacă politicianul Stolojan îl încurajează pe Mutu, fostul mare tenismen Ilie Năstase (foto) (63 de ani) crede că fotbalistul e răspunzător de ce i s-a întâmplat: “Adrian a riscat foarte mult cu acele pastile. Când eram jucător profesionist şi venea vorba de administrarea unui medicament eram atent la ce conţine. Ar fi trebuit să-l anunţe pe medicul Fiorentinei că vrea să ia acele pilule”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com