"Mutu trebuia să fie atent! Va sta mult timp departe de teren"

Fostul fotbalist al echipei Fiorentina, Giancarlo Antognoni, a declarat, vineri, că gruparea viola era nevoită să-l înlocuiască pe Adrian Mutu, prin achiziţionarea unui nou atacant, deoarece românul va sta departe de teren mult timp, ţinând cont de ceea ce s-a întâmplat în ultimele două zile.

Giancarlo Antognoni a comentat, astfel, achiziţionarea de către Fiorentina a unui atacant elveţian de origine bosniacă Haris Seferovici, de la Grasshopper Zurich. "Este un jucător de perspectivă: era nevoie de înlocuirea lui Mutu, după ce s-a întâmplat în ultimele ore, situaţie care îl va ţine pe român departe de teren o perioadă lungă de timp. Mutu trebuia să fie mai atent la ce medicamente ia", a spus Giancarlo Antognoni, fostă glorie a grupării viola, citat de site-ul fiorentinanews.com.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com