Victor Becali: "Probabil că Mutu ţinea o cură, e treaba clubului italian"

Agentul FIFA Victor Becali a declarat, agenţiei MEDIAFAX, după ce Adrian Mutu a fost depistat pozitiv şi la controlul din 20 ianuarie, că este posibil ca jucătorul să fi urmat o cură de slăbire, precizând însă că doar reprezentanţii clubului Fiorentina sunt îndreptăţiţi să se pronunţe în acest caz.

"Nu ştiu dacă se schimbă datele problemei cu acest nou caz. Nu pot să dau relaţii despre cazul în care Mutu a fost găsit pozitiv, pentru că este o problemă a clubului Fiorentina. Probabil că Mutu ţinea o cură cu aceste pastile, de vreme ce a ieşit aceeaşi substanţă. Nu ştiu dacă va fi în avantajul său acest lucru. E treaba clubului italian oricum, doar ei pot comunica pe această temă prin intermediul ofiţerului de presă", a declarat Becali.
Atacantul Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină şi în urma unui control antidoping efectuat pe data de 20 ianuarie, după meciul Fiorentin - Lazio, scor 3-2, din Cupa Italiei, în care jucătorul român a marcat două goluri, a anunţat, vineri, Comitetului Olimpic Italian (CONI).
Acest anunţ intervine după cel de joi, care preciza că atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost depistat pozitiv tot cu sibutramină, în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com