Gazeta Sporturilor: Corespondentul GSP din Italia îţi prezintă trei lucruri care sar în ochi la Florenţa

Trei lucruri sar în ochi jurnalistului român care ajunge la Florenţa, epicentrul scandalului acestor zile în fotbalul european.


1. E greu să găseș ti un tricou cu numele lui Mutu pe spate la magazinul Violapoint de vizavi de stadionul “Artemio Franchi”. Mutu nu mai e prezent în magazin decît pe calendarul 2010 oficial al clubului, deschis chiar în ianuarie. Într-un colț sus, chiar la intrare, i se pregătește calea spre uitare. Tricoul său din sezonul trecut e înrămat și atîrnat alături de cel al lui Bobo Vieri, reprezentînd trecutul apropiat al Violei..
2. Presa italiană are şi ea opinii diverse. Unii editorialişti vorbesc despre "autoirosirea unui talent", iar alţii sînt optimişti pentru că "fotbalul italian îşi protejează vedetele".
3. Ioan Becali a ajuns la Florenţa şi strategia lui constă în încercarea de a demonstra că primul caz de suspendare, de la Chelsea, nu poate fi socotit dopaj în sens sportiv. Şansa lui Mutu ar fi aceea de a nu fi considerat recidivist. Gazeta a obţinut o informaţie esenţială: analiza lui Chelsea a fost făcută la un laborator privat şi nu e autentificată de WADA! Dar rămîn cele două depistări din 10 şi din 20 ianuarie, despre care nimeni nu ştie exact cum vor fi tratate: separat sau împreună!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com