Evz: A trişat Mutu şi la Parma?

„Briliantul” ar fi început să consume substanţe interzise încă din 2003, când evolua la gruparea patronată la acea vreme de Calisto Tanzi.
Faptul că Adrian Mutu a fost depistat pozitiv în acest an şi nu o dată, ci chiar în două rânduri, după ce a consumat o substanţă interzisă, nu face altceva decât să ne poarte gândurile spre trecut. În 2004, pe când activa la Chelsea Londra, el a declanşat un scandal uriaş, fiind prins că a luat de mai multe ori cocaină. Aceste lucruri sunt cunoscute, dar rămâne misterios felul în care „Briliantul” a ajuns să depindă de nişte pastile.
Sursele EVZ dezvăluie un episod necunoscut din viaţa fostului lider al echipei naţionale de fotbal a României. Povestea ar fi început în urmă cu opt ani. La acea vreme, Mutu evolua la Parma.
Conform unor surse din anturajul său, la un control efectuat în 2003, Adi ar fi fost depistat că lua substanţe interzise cu scopul de a da randament mai bun pe teren.


„Poliţia din zonă ştia ceea ce face Adi, motiv pentru care s-a luat legătura cu patronul echipei, Calisto Tanzi. I-au spus: «Vinde-l, altfel îl săltăm şi vei pierde toţi banii pe transferul lui. Nu-l vei mai putea da în altă parte!»”, i-ar fi spus poliţiştii patronului de atunci al Parmei, Calisto Tanzi.
Tanzi s-ar fi conformat şi l-a transferat pe Mutu la Chelsea. Jose Mourinho, antrenorul de la formaţia londoneză, ar fi ştiut de beleaua „Briliantului”, dar ar fi închis ochii o perioadă. „E cunoscut că în campionatul Angliei se consumă substanţe interzise. Se practică. Mourinho ştia de cazul Mutu. Dar Mutu s-a certat cu el şi de-acolo a plecat totul”, a adăugat sursa noastră.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com