Membră a comisia antidoping a CONI: «Ca recidivist, Mutu ia patru ani»

După ce, vineri, Giuseppe Capua, preşedintele Comisiei Antidoping din cadrul Federaţiei Italiene, spunea că Mutu ar putea scăpa cu o suspendare de doar trei luni, speranţele “Briliantului” au fost năruite de Diana Bianchedi, membră în Comisia Antidoping a Comitetului Olimpic Italian (CONI).

Adrian Mutu ar trebui să renunţe la ideea că va mai juca vreodată fotbal, dacă este să-i dăm crezare Dianei Bianchedi, membră în Comisia Antidoping a Comitetu- lui Olimpic Italian. Pentru reprezentanta CONI, situaţia în care se găseşte românul, depistat pozitiv la sibutramină pe 10 şi pe 20 ianuarie, este cât se poate de clar în defavoarea lui. “Mutu riscă enorm, pentru că este recidivist, folosind de mai multe ori substanţe stimulante interzise. În mod normal, va primi cam patru ani de suspendare”, a declarat Bianchedi pentru cotidianul La Repubblica. “Pe noi nu ne interesează detaliul că la Chelsea a fost supus unui control antidoping incorect. Tot ce contează este că Mutu a fost sancţionat, deci este recidivist după ce a fost depistat pozitiv şi în Italia”, a continuat aceasta.
Potrivit lui Bianchedi, speranţele lui Adi într-un verdict mai blând valorează cam cât o ceapă degerată. “Singura lui şansă este să explice cât se poate de clar judecătorilor cum a ajuns sibutramina în corpul său şi să-i convigă de faptul că nu a avut nici o intenţie să trişeze. Oricum, i-ar fi fost infinit mai uşor dacă nu ar fi existat precedentul Chelsea”, a înche-iat reprezentanta CONI.




Bianchedi, învingătoarea României
Fostă componentă a echipei de scrimă a Italiei, Diana Bianchedi (40 de ani) a câştigat o mulţime de medalii de aur la JO, la Campionatele Mondiale şi la cele Europene. În 1998, Bianchedi şi colegele sale s-au clasat pe primul loc la CM de la La Chaux de Fonds (Elveţia), după ce au învins în finală echipa României! În 2001 Bianchedi a devenit prima femeie aleasă în conducerea Comitetului Olimpic Italian (CONI).



Mustrat şi de antrenor
Cesare Prandelli, antrenorul Fiorentinei, a comentat: “Adrian se găseşte într-o situaţie stânjenitoare. E conştient că a făcut o mare prostie, dar cred că buna sa credinţă a fost demonstrată prin faptul că a fost depistat pozitiv şi a doua oară. Acum, Mutu trebuie să-şi găsească liniştea, în sânul familiei. După ce va depăşi şocul, se va putea antrena alături de restul echipei”.
“Briliantul” a fost compătimit şi de portarul Sebestien Frey. “Sper să-l revedem cât mai curând pe Adrian pe teren. Poate conta pe mine, nu-l voi lăsa singur; este un om puternic şi poate trece peste această situaţie”, a afirmat francezul.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com