Gică Popescu surprinde: "E în avantajul lui Mutu că a fost depistat de două ori!" Vezi de ce!

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat că rezultatul pozitiv la cel de-al doilea test antidoping efectuat după partida Fiorentina - Lazio este în avantajul lui Adrian Mutu, pentru că acest lucru demosntrează că atacantul efectua o cură de slăbire."Am înţeles că la al doilea test a fost depistat pozitiv tot cu sibutramină. Păi asta e în avantajul lui Adrian Mutu, e clar. Testul al doilea e în favoarea lui, pentru că asta demonstrează că el ţinea o cură de slăbire. Nu putea să ia o pastilă şi să slăbească.

Când eşti la o cură, ţii un tratament, care durează o perioadă de timp. Nu avea cum să ia doar o pastilă şi gata. E o dovadă că era într-adevăr avea un tratament de slăbit", a spus Popescu.Fostul impresar, cel care l-a reprezentat pe Adrian Mutu în precedentul caz de dopaj cu care s-a confruntat în octombrie 2004, susţine că atacantul Fiorentinei poate scăpa doar cu o suspendare între 3 şi 6 luni. "Eu am citit în presa italiană o declaraţie a preşedintelui comisiei antidoping din Italia. Şi el spune că Mutu riscă o suspendare între 3 şi 6 luni. Iar ce spune acest om este foarte important. De fapt, e tot ce contează. A, că este este o prostie din partea lui Mutu că a ţinut această cură, e corect. A fost o atitudine total neprofesionistă să ţină acest tratament fără să anunţe medicul echipei. Aşa ceva nu se face. Dar chiar şi această prostie nu poate fi sancţionată prea grav", a precizat Gheorghe Popescu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com