Prandelli: "Mutu e într-o situaţie ruşinoasă. Vreau să-l am înapoi în aprilie"

Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, comentează situaţia dificilă în care se află Adrian Mutu şi se arată încrezător într-un verdict blînd al Comisiei Antidoping italiene în ceea ce-l priveşte pe atacantul român.



"Sînt deziluzionat, preocupat, înfuriat, dar în acelaşi timp şi oarecum liniştit. Am vorbit cu Mutu, situaţia lui e ruşinoasă, e conştient că a făcut o mare greşeală. Clubul a încercat de fiecare dată să fie atent, să elimine orice greşeală din sistemul său.
A fost un şoc pentru toţi cei din vestiar, dar mergem mai departe. Adrian se va antrena în continuare, voi vorbi cu el, e important să-şi regăsească liniştea. Are nevoie de familie acum toată lumea trebuie să-l sprijine. Pierdem mult o dată cu absenţa lui, dar cred în puterea grupului. Sper să ne putem baza pe decarul nostru el în ultima lună a sezonului", a spus Prandelli la conferinţa de presă de azi.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com