Patronul Fiorentinei s-a înfuriat pe Mutu: "A făcut prea multe tîmpenii!"

Patronul Fiorentinei, Andrea Della Valle, s-a înfuriat pe Mutu pentru neglijenţa lui din scandalul dopingului.
Negru de supărare. Aşa a ieşit Andrea Della Valle, unul dintre fraţii patroni ai Fiorentinei, de la discuţia de peste patru ore purtată vineri seara cu Cesare Prandelli şi cu alţi oficiali ai clubului.


Cotidianul "La Nazione" a aflat că ex-preşedintele Violei a aruncat în cursul reuniunii cuvinte foarte grele la adresa românului, "a ţipat în stilul în care o face un părinte autoritar cu copilul ce greşeşte". Aceeaşi sursă susţine că Della Valle i-a transmis atacantului prins dopat că este ultima greşeală: "Mutu a făcut prea multe tîmpenii şi superficialitatea lui ne costă scump".
Scuze de la Corvino
Aluzia e evidentă la faptul că în ultimele zile de mercato din ianuarie, clubul toscan a rămas descoperit, obligîndu-l pe directorul sportiv Pantaleo Corvino să se dea peste cap ca să ia un jucător de valoare, fără să facă investiţii importante.
Oficialul florentin a fost vineri la Milano şi abia seara a revenit la sentimente mai bune faţă de Mutu, cerîndu-şi scuze pentru o declaraţie dată anterior la nervi, "Cînd ai un mort în casă, nu te gîndeşti cum să-l înlocuieşti, ci cum să-l faci să mai trăiască!". Şi Corvino, şi Della Valle lasă însă impresia că vor să-l ajute pe Mutu să iasă ieftin din scandal, ca să nu-şi distrugă complet investiţia făcută în atacantul de 31 de ani.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com