Scapa Mutu doar cu avertisment? Vezi ce sanse ii dau italienii!

Mutu ar putea sa demonstreze ca nu e recidivist si ca primul sau test pozitiv din cariera, pe vremea cand evolua la Chelsea, a venit in urma unui abuz din partea clubului londonez, anunta presa italiana.


Gazzetta dello Sport noteaza ca, in cazul in care va putea demonstra ca nu este vorba de o recidiva, Mutu risca de la o simpla admonestare la o suspendare de cel mult un an:
"In primul caz de utilizare a sibutraminei, ar putea fi, probabil, un proces pentru neglijenta si o condamnare care variaza de la o simpla admonestare pana la suspendarea de maxim un an. In a doua situatie, jucatorul formatiei Fiorentina risca o suspendare intre unul si patru ani. Ceea ce in practica ar inseamna sa spuna adio fotbalului fotbalului", mentioneaza publicatia italiana.
"Mutu poate primi 8 ani dar si 3 luni de suspendare! Cu 3 luni de suspendare a scapat si voleibalista Jaqueline Carvalho dupa ce a fost testata pozitiv cu un stimulent interzis. Mutu ar fi luat produsele naturale din Romania sau Miami si Santo Domingo unde a fost in vacanta de iarna " mai scriu italienii.
Totul depinde de cum isi va pregati atacantul Fiorentinei apararea.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com