Pastilele luate de Mutu nu erau pentru slăbit! Află cum îşi pregăteşte jucătorul apărarea!

Mutu îşi pregăteşte apărarea bazîndu-se pe faptul că membrii comisiei de anchetă vor lua în considerare argumentele sale referitoare la motivele care l-au determinat să folosească medicamentul recomandat chiar de mama sa.


Atacantul român le-a dat avocaţilor săi o cutie din tabletele pe care le-a folosit la sfîrşitul anului trecut. Conform ultimelor informaţii, pastilele nu ar fi fost pentru a-l ajuta să scadă în greutate, ci pentru a stimula eliminarea cît mai rapidă a toxinelor din organism. Pe cutia produsului se menţiona faptul că este 100% natural, obţinut din fructe, fiind sintetizat din nucă de cocos, mure, fragi sau kiwi. Mutu a luat pentru prima oară medicamentul pe 6 ianuarie şi va încerca să-şi argumenteze punctul de vedere în faţa celor care îl vor audia în zilele următoare.
Pentru a demonstra prezenţa sibutraminei în tablete, Mutu a oferit o folie pentru analize, al căror rezultat va fi dat publicităţii cel mai tîrziu luni.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com