Cancan: Cum isi construieste Mutu apararea?

Oamenii care se vor ocupa de reprezentarea fotbalistului Fiorentinei in fata comisiei de audiere pregatesc de zor planul defensiv


Bomba aruncata de Comitetul Olimpic National Italian (CONI), care a anuntat ca romanul Adrian Mutu a picat un test antidoping la partida pe care a jucat-o contra lui Bari pe 10 ianuarie, ar putea avea efecte mai mici asupra carierei atacantului decat s-a scontat initial, chiar daca varful a fost depistat pozitiv si a doua oara, pe 20 ianuarie, la meciul cu Lazio. Mutu, agentii sai si avocatii care ii vor sustine cauza planuiesc deja termenii apararii. Conform unor surse din anturajul fotbalistului, miza cea mai importanta in strategia sa defensiva se va pune pe doua aspecte: ca nu ar fi recidivist, in conditiile in care dosarul "Cocaina" din 2004 a fost un caz total diferit, si ca subitramina nu a fost ingerata cu scopul de a-si imbunatati performantele sportive. In aceste conditii, pedeapsa de suspendare ar intra sub incidenta unor articole speciale din Codul Mondial Antidoping, care ar permite diminuarea ei la o perioada mai mica de un an. Interesant este ca in Italia, pentru un caz asemanator, voleibalistul brazilian De Carvalho a fost suspendat in 2007 pentru trei luni, dar sud-americanul se afla la o astfel de prima abatere. Daca ar fi tratat intr-un mod echivalent, Mutu ar mai prinde cateva meciuri pe gazon chiar si in acest sezon. In ajutorul lui "Il Fenomeno" a venit si declaratia data de presedintele Comisiei Antidoping a Federatiei Italiene de Fotbal, Giuseppe Capua, : "Partea pozitiva este faptul ca recidiva s-ar putea sa nu existe. Din punct de vedere birocratic, de natura juridica, ar putea fi diferente fata de testul din Anglia, iar sanctiunea ar putea fi mai lejera. Cred ca ar putea fi trei luni de descalificare".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com