Neţoiu aduce 30.000 de găini din China şi-l dă pe Adi Mutu!

Fostul mentor al atacantului de la Fiorentina se laudă că a găsit „Cloşca cu puii de aur” tocmai la Hong Kong, pregătindu-i „Briliantului” un transfer-bombă.
Noua aventură a lui Adi Mutu în lumea substanţelor interzise este pe cale să-i schimbe viaţa în mod radical. După ce a fost depistat pozitiv la două controale antidoping, atacantul Fiorentinei riscă să fie iarăşi suspendat, aşa cum s-a întâmplat şi în 2004, când a stat pe tuşă şapte luni pentru consum de cocaină.
De data asta, fiind recidivist, el ar putea primi o pedeapsă mai mare, dar, la fel de adevărat, ar avea şanse să scape cu o sancţiune de doar trei luni, fiindcă stimulentul pe care l-a luat, sibutramina, nu este specificat în prospectul medicamentului.
Culpa „Briliantului” este însă evidentă. Păţania de la Chelsea ar fi trebuit să-l facă mai responsabil şi mai precaut. Or, Mutu a şters totul cu buretele şi a folosit nişte pastile fără a-l sfătui pe medicul echipei.

Gigi Neţoiu, cel care l-a adus pe Mutu de la FC Argeş la Dinamo, înainte ca fotbalistul să ia calea străinătăţii, susţine că cineva i-a vrut răul. „Nu cred nimic din ceea ce s-a scris. Nu se pune problema să discutăm despre droguri. L-am sunat azi (n.r. - ieri) şi mi-a zis că se face o contraexpertiză. Mi-a promis că n-a luat nimic. Nici el nu ştie ce i se întâmplă. S-ar putea săi fi pus cineva vreo pastilă nenorocită în pahar, când se afla la masă. Adevărul e că Adrian a jucat prea bine în ultima perioadă, ceva nu este în regulă. Am încredere în el, e curat. N-a făcut-o de capul lui. Probabil că are mulţi duşmani la Fiorentina, care vor să scape de el”, a declarat ieri, pentru EVZ, fostul mentor al lui Adi Mutu.
„Dinu spune baliverne”
În ediţia de ieri a EVZ, Cornel Dinu, fostul antrenor al „Briliantului” de la Dinamo, declarase că acesta a venit cu drogul în sânge de la FC Argeş: „Preparatorul fizic era unul Silaghi, le dădea pastile cu pumnul. Zicea că sunt vitamine, dar erau droguri. L-a nenorocit. Adi a devenit dependent. Se tot ruga de mine şi de Borcea să-l băgăm în teren, că va da goluri şi că va sparge tot. Ai o senzaţie de bine când iei asemenea pastile, dar apoi depinzi de ele, de aceste stupefiante”. În replică, Neţoiu a precizat: „Dinu spune baliverne. Îl ştiu pe Adi de la 18 ani, avea un caracter deosebit. Este ca şi copilul meu. Restul sunt poveşti”.
„Îl vând la asiatici şi ia 3-4 milioane pe an”
Oficialii de la Fiorentina caută deja jucători care să-l poată înlocui pe Adrian Mutu, în cazul în care va fi suspendat. Pantaleo Corvino, directorul sportiv al clubului, a negociat la un moment dat cu Antonio Cassano, însă jucătorul nu intenţionează să plece de la Sampdoria.
„Ideea cu Cassano ne-a venit sâmbătă seară, ca variantă de a-l schimba pe Mutu. Ne-am mişcat repede pentru a avea un înlocuitor. Avem doi jucători pentru acel post, dar Cassano era o variantă de urgenţă. Din nefericire, transferul lui a eşuat”, a precizat ieri Corvino.
Neţoiu i-a găsit deja echipă lui Adi Mutu, dacă va fi nevoit să plece de la Fiorentina. „Comandantul” îi promite bani cu lopata. „Dacă Mutu nu va mai fi dorit la Fiorentina, îl duc eu în China, la Beijing sau Shanghai. Îi găsesc echipă şi va lua 3-4 milioane de euro pe an. Am relaţii puternice în China, doar am dus acolo 20 de jucători. Am fost de 15 ori acolo, Alexa a ajuns la Beijing tot datorită mie”, s-a lăudat fostul acţionar dinamovist.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com