"Vor să lovească în Fiorentina"

Fanii violeţi sunt împotriva suspendării românului. Când vorbesc despre "Il Fenomeno", spun atât: "Ssst! E Mutu"
E piteştean, dar acum e mai degrabă unul dintre cei mai aprigi tifosi ai Fiorentinei. Dragoş Tănăsoiu (foto) participă de ani buni la acţiunile aripii radicale a fanilor violeţi şi ne dezvăluie că aceştia acuză o conspiraţie în Italia contra Fiorentinei, Mutu fiind victima.


"Da, vor să ne lovească pentru a nu mai strica noi planurile la vârf, în campionat. Până acum erau sus Inter, Milan, Juve şi Roma. Acum Roma a căzut şi e Fiorentina sus. Iar asta nu convine, aşa că dau acum în Mutu. Că Mutu a dus Fiorentina sus!", se înfierbântă Dragoş. Are 35 de ani şi mănuşi violete, iar dragostea lui pentru Fiorentina este atât de mare, încât, deşi putea să se ocupe cu orice altceva, a preferat să vândă tricouri ale Fiorentinei într-o piaţă. "Mutu se vinde mai bine decât toţi la tricouri. E rege aici. E şi peste Batistuta. Mutu e singurul căruia i se cântă «Il Fenomeno l'abiamo noi!» în peluză. Nici lui Baggio nu i s-a cântat aşa!", ne lămureşte Dragoş.

De 13 ani în peluză

Şi pentru că Mutu este atât de iubit la Firenze, perspectiva unei drastice suspendări îi înfurie rău pe fani. Dragoş ne pune în gardă că pregătirile pentru proteste deja au început: "Dacă îl vor distruge pe Mutu, iese rău! Deja se pregătesc manifestaţii, iar la bannere am participat şi eu. Se vor pune mesaje la stadion, gen «Firenze e con te» şi «Non e vero!»". Adică nu e adevărat! "Ce nu e adevărat? Că s-a dopat? Asta e adevărat!", precizăm noi, dar Dragoş rămâne ferm: "O fi, dar e cu direcţie. Vor să ne lase fără Mutu. E o conspiraţie!". Nu îndrăznim să-l contrazicem. Doar e vorba despre cel mai vechi suporter român din peluza violetă. E acolo de 13 ani.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com