Asta eşti, Mutule!

Click! îţi prezintă adevărata faţă a celui mai mediatizat fotbalist român din toate timpurile, aflat acum în mijlocul unui nou scandal de dopaj


„Voi arăta tuturor cine este adevăratul Mutu", spunea fotbalistul român la începutul acestui an. „Briliantul" s-a ţinut de cuvânt din punct de vedere fotbalistic şi a marcat şapte goluri în ianuarie.
Apoi, a căzut bomba! Mutu depistat pozitiv la un control antidoping efectuat după meciul cu Bari, de pe 10 ianuarie.
Testele au demonstrat că a luat nişte medicamente de slăbit, care conţineau o substanţă interzisă. Aparent, o banală eroare, însă în esenţă un gest care trădează indiferenţa lui Mutu faţă de ce îl înconjoară.

Înnebunit după femei
Adi Mutu a schimbat iubitele ca pe şosete. Nu mai puţin de 14 femei celebre i-au trecut prin pat, cunoscute, dar şi altele de care probabil nimeni nu ştie.
Irina Neagu, Anca Nicolae, Laura Andreşan, Diana Munteanu, Catrinel Menghia, Roxana Marcu, Kitty Cepraga, Ioana Popescu, Bllu Cantrel, Martina Stella, Moran Atias sau Aida Yespica au fost aventurile lui Adi Mutu. Toate de scurtă durată, unele terminate cu scandaluri.
Instabil în căsnicie
Dacă femei a avut destule, soţii i-au fost doar două. Prima a fost Alexandra Dinu, cu care s-a căsătorit în 2001, şi de care s-a despărţit după doi ani. Relaţia dintre ei s-a „soldat" cu un copil, Mario. Cu Alexandra a trăit o poveste tumultuoasă, cei doi trecând foarte uşor de la iubire la ură.
Au încercat să se împace apoi s-au certat pentru pensia alimentară, apoi au plecat împreună în vacanţe. În 2005 a urmat o altă căsnicie, cu Consuelo, alături de care s-a decis să-şi unească destinul în câteva săptămâni. Alături de ea are doi copii, Adriana şi Maya Vega.


Sare repede la bătaie
Încă din copilărie, Mutu avea accese de autoritate la antrenamente. Îşi certa colegii, iar la unii chiar sărea să îi bată. Nevoia de a se arăta şmecher s-a manifestat şi la naţională.
Mutu a reacţionat violent la adresa unui ospătar din Constanţa, care îndrăznise să îl deranjeze de la masă pentru o poză. L-a adus în camera de hotel şi l-a bătut cu ranga sub ochii lui Contra, Marica şi Tamaş. În urmă cu o lună a sărit din nou la bătaie, de data aceasta la Florenţa. A bătut un libanez, care îl deranjaze la o petrecere.
Maşini şi case de lux
„Briliantul" deţine în prezent o vilă de 2 milioane $ lângă Miami, una la Florenţa şi una în Pipera, pe care a cumpărat-o de la fraţii Becali în schimbul a 420.000 $. El a mai achiziţionat un apartament cu patru dormitoare într-un complex de blocuri de lux situat în spatele resaurantului Perla, unde trage atunci când ajunge în Capitală.
Adrian nu şi-a uitat familia: părinţii au primit fiecare câte un automobil BMW şi au construit o vilă spaţioasă în Piteşti cu banii primiţi de la fiu. Laura Cordun, sora fotbalistului, s-a ales şi ea cu un BMW şi cu un apartament de 400.000 € în Capitală, pe Calea Floreasca.
17,1 milioane € datorii la Abramovici
Chelsea a continuat războiul cu Mutu şi în instanţă. Roman Abramovici a cerut despăgubiri de 17,1 milioane de euro, deoarece românul a încălcat clauzele contractuale, consumând droguri şi aducând deservicii de imagine.
FIFA şi Tribunalul de Arbitraj de la Lausanne le-au dat câştig de cauză londonezilor. La începutul anului însă, Mutu a primit şi vestea bună,Tribunalul Federal Elveţian a decis suspendarea deciziei TAS, ia procesul va fi rejudecat.
Îi plac afacerile de imagine!
Adrian Mutu are o serie de afaceri în Italia, toate care ţin de imaginea sa. Pe lângă vinul şi uleiul de măsline Il Dieci, Mutu are şi o pensiune în Toscana. Mutu e implicat în comerţul cu haine, deţinând brandul Souvenir Clubbing.
În ţară, jucătorul Fiorentinei a risipit 400.000 de euro pentru 25 % din clubul Pacha, acum în faliment, dar a avut şi o cafenea în Piteşti, Parole, pe care i-a vândut-o lui Rică Neaga. Mutu şi-a făcut şi o firmă de impresariat, în colaborare cu Ana Maria Prodan.
Certuri cu prietenii
Mutu a făcut naveta între fraţii Becali şi Nicu Gheară. După ce a fost prins dopat la Chelsea, i-a lăsat baltă pe Becali şi s-a refugiat la Ghaeră. Când s-a certat cu Gheară, a revenit la Becali. Şi cu fraţii şi cu naşul său a avut schimburi dure de replica la televizor, încercând să pară independent de ei, deşi nimeni nu credea acest lucru.
Încă de la 18 ani, Mutu le-a râs în faţă antrenorilor săi. La FC Argeş a refuzat să iasă de pe teren când Dobrin a vrut să-l înlocuiască. La Dinamo, i-a cerut lui Dinu să îl bage titular că altfel pleacă. În mandatul lui Iordănescu la naţională, înainte unui meci cu Macedonia, a petrecut într-un club din Craiova până dimineaţa.
Pe vremea lui Piţurcă l-a înjurat pe acesta într-un turneu din America, iar pe Răzvan Lucescu l-a ignorat când acesta i-a cerut să nu umble noaptea prin cluburi înainte de meciurile naţionalei.
Drogurile l-au distrus
Primul scandal puternic cu care s-a confrunat Mutu a fost în 2004. Ajuns, în Anglia, la Chelsea, „Briliantul" a fost depistat pozitiv, după ce a consumat cocaină! Federaţia engleză l-a suspendat pe Mutu 8 luni.
Are 19 tatuaje
Visul dintotdeauna a lui Mutu a fost să ajungă, ca şi faimă, cel puţin ca David Beckham. Şi din acest motiv şi-a făcut nu mai puţin decât 19 tatuaje. Ultimul dintre ele trădează atitudinea superioară a lui Mutu faţă de cei din jur. „Sunt printre voi, dar nu sunt unul dintre voi!", este mesajul lui Mutu scris în ultimul tatuaj.
Şi totuşi, e valoros
Mutu a demonstrat mereu că e cel mai bun fotbalist pe care îl are România acum. A revenit extraordinar după cele şapte luni de suspendare, a devenit un nume în Serie A şi a calificat naţionala României, prin golurile sale, la Euro 2008. E printre cei mai buni atacanţi din Italia şi numele său apare mereu pe lista de transferuri ale marilor echipe.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com