"Ai făcut prea multe tîmpenii!"

Andrea Della Valle s-a înfuriat pe Mutu pentru neglijenţa în scandsalul dopingului şi că astfel Fiorentina a rămas descoperită cu mici şanse de a transfera pe cineva în loc.


Negru de supărare. Aşa a ieşit aseară, după mai bine de patru ore de discuîii cu Cesare Prandelli şi alţi oficiali ai clubului, Andrea Della Valle, unul dintre fraţii patroni ai Fiorentinei. La Nazione a aflat că ex-preşedintele Violei a aruncat în cursul reuniunii cuvinte foarte grele la adresa romanului, "a ţipat la adresa lui în stilul în care o face un părinte autoritar cu copilul ce greşeşte". Aceeaşi sursă susţine că Della Valle i-a transmis atacantului prins dopat că este ultima greşeală. "Mutu a făcut prea multe tîmpenii şi superficiliatatea lui ne costă scump".
Aluzia e evidentă la faptul că în ultmele zile de mercato din ianuarie, cluubl toscan a rămas descoperit, obligîndu-l pe directorul sportiv Pantaleo Corvino să se dea peste cap ca să ia un jucător de valoare, fără să facă investiţii importante. Ofiicialul viola a fost şi el la Milano vineri şi abia seara a revenit la sentimente mai bune faţă de Mutu, cerîndu-şi scuze pentru o declaraţie dată la nervi joi seara, "cînd ai un mort în casă, nu te gîndeşti cum să-l înlocuieşti ci cum să-l faci să mai trăiască". Şi Corrvino, şi Della Valle lasă oficial însă impresia că vor să-l ajute pe Mutu să iasă cît mai ieftin din tot scandalul de doping, ca să nu-şi distrugă complet investiţia făcută în atacantul de 31 de ani.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com