Gazeta Sporturilor: Mutu n-a participat la şedinţa de pregătire de ieri a Fiorentinei

Mutu n-a participat la şedinţa de pregătire de ieri a Fiorentinei. A fost aşteptat degeaba inclusiv de nea Vasile, un român care vine zilnic la stadion doar ca să-l salute pe jucător.


29 ianuarie a fost prima zi din 2010 fără Mutu la antrenamentul Fiorentinei. O zi mohorîtă ca sufletul românului prins dopat a doua oară în carieră. Cele cîteva grade peste 0 au alungat şi puţinii tifosii care veneau la stadion să-i vadă la lucru pe elevii lui Prandelli.

Şi aşa nu prea aveau ce vedea, şedinţele fiind mereu închise, cu foarte mici excepţii, de la venirea sa. Aşa că la cea programată ieri, la ora locală 14:00, doar cîţiva fani rătăciţi au încercat să echilibreze balanţa favorabilă ziariştilor prezenţi şi să afle ce se mai întîmplă. Şi dacă va apărea şi Mutu.
Acasă, apoi la Milano
N-a mai fost cazul. Il Fenomeno a lipsit. A rămas acasă, trăindu-şi amarul primei zile de suspendare preventivă ce decurge automat după depistarea cu sibutramină. Colegii "Briliantului" au părut că împart suferinţa cu Adrian, pe care l-au încurajat încă de joi seară, de la cina luată în grup.
Nici medicul Manetti n-a stat de vorbă cu nimeni, furişîndu-se pe una dintre cele patru intrări în stadionul "Artemio Franchi". Pe una dintre porţi, fanii viola şi-au exprimat reacţiile faţă de Mutu. Lîngă recenta "Eşti minunat" au apărut alte două proaspete, "Mutu, ajută-ne, nu ne lăsa" şi "Mutu, zingaro di merda (ţigan de rahat)". Ultima, una destul de obişnuită pentru Adi!

Un român dezamăgit Fanii românului sînt împărţiţi în două tabere. Printre optimişti, şi un conaţional. Nea Vasile e vocea ultrasului. Pentru Mutu şi-a anulat întoarcerea în ţară şi a fugit la stadion să afle ce i-a păţit idolul.
"Ar fi un dezastru pentru Fiorentina. E foarte iubit şi cel mai vînat la poze şi autografe. Ca să-l văd pe el renunţ la mîncare şi-mi cumpăr bilet la meci. Are suflet bun, a ajutat cu trei sute de euro un român care a rămas fără casă", spune fanul din Bolintin. Şi se laudă că e ultimul care a primit de la Mutu un tricou, chiar după ultimul antrenament la Florenţa, înaintea aflării veştii triste. În fiecare zi îl aştepta pe Mutu la ora 1 şi îl saluta. Ieri, l-a aşteptat degeaba. Acum poate merge acasă!



Fanii optimişti
Barul Marisa de vizavi de stadion era aproape pustiu. Iar puţinii fani care i-au călcat pragul pentru a-şi lua un sandviş păreau circumspecţi. "Sper să nu fie dracul atît de negru şi Mutu să scape cu sancţiunea minimă. Dacă ar fi fost perfect, nu juca la Florenţa, era la Barcelona sau la Manchester", spune Mario. Suporterele lui Adrian au speranţe că totul e o glumă. "Fenomenul nostru va scăpa", mărturisesc zîmbitoare Marta şi Marina (foto), înainte să-şi savureze cafeaua.

Lazio vrea rejucare

Învinsă de Fiorentina în sferturile Cupei Italiei (2-3), printr-o "dublă" a lui Mutu, Lazio se simte nedreptăţită după ce românul a fost depistat pozitiv la finalul jocului. "Partida ar trebui rejucată, vreau să studiez regulamentul şi fiţi siguri că se va întîmpla ceva", a spus preşedintele romanilor, Claudio Lotito.

Nu cere testul B!

Conform Radio Blu din Italia, Adrian Mutu nu va cere un test B, după ce a fost găsit dopat cu sibutramină de două ori în decurs de zece zile. Astfel, atacantul de 31 de ani îşi recunoaşte practic vina în încercarea de a obţine o pedeapsă cît mai mică din partea Comisiei Antidoping Italiene.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com