Frey: "Nu mă dezic de Mutu! Sper să-l văd jucând cât mai repede!"

Portarul Fiorentinei, Sebastian Frey, i-a luat apărarea colegului său Adrian Mutu, care a fost depistat pozitiv de două ori la nişte meciuri din Cupa Italiei. Goalkeeperul a declarat că îl cunoaşte foarte bine pe Adrian Mutu şi că este convins că va trece cu bine peste această greutate. Portarul francez, care a participat la un program de binefacere pentru copiii cu probleme, a mai spus că este un prieten bun al lui Mutu şi că speră ca în curând să revină pe teren.


"Îmi pare rău că Adrian Mutu are necazuri. Sunt foarte bun prieten cu el şi sper să-l revăd curând jucând. Nu mă dezic de el, pentru că îl cunosc foarte bine şi ştiu cum e cu-adevărat. Adrian e un tip foarte puternic care va trece cu bine şi peste această problemă", a declarat Frey la o conferinţă de presă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com