Mutu va fi audiat săptămâna viitoare! Vezi care e noua strategie a avocaţilor!

Trimisul ProSport la Firenze, Doru Gheorghiu, te ţine la curent permanent cu ultimele ştiri care îl visează pe Adrian Mutu.Din câte se pare, "Briliantul" Fiorentinei va fi audiat săptămâna viitoare, iar proceduta va merge mult mai repede decât se preconiza iniţial.
Astfel, în câteva săptămâni - maxim o lună atacantul îşi va afla verdictul şi va şti dacă şi cât va fi suspendat.


Ultimele informaţii din tabăra lui Mutu reliefează faptul că avocaţii lui se gândesc foarte serios să îşi canalizeze strateghia asupra faptului că acel laborator carte a analizat probele din momentul când Adi a fost depistat pozitiv la Chelsea nu era acreditat de WADA. În aceste condiţii, avocaţii exclud recidiva şi speră într-o suspendare mică.
Totuşi, Un specialist de la Ministerul Sănătăţii din Italia a declarat în presa din Firenze că pentru Mutu faptul că primul scandal s-a soldat cu suspendare înseamnă şi dovedirea faptului că a luat cocaina - astfel, nu se poate invoca un viciu de procedură, aşa cum doresc să demonstreze avocaţii internaţionalului român.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com