"E imposibil ca Mutu să mai treacă şi peste asta!"

Fost coleg cu Mutu in atacul lui Dinamo, Marius Niculae, a dezvaluit intr-un interviu pentru ProSport, ca nu crede ca "Briliantul" va putea reveni in cazul unei suspendari mari.

Ce spui de ultima problemă a lui Mutu?
Nu cunosc amănunte, ştiu doar că a fost depistat pozitiv... Eu unul nu cred că a luat acel medicament voit. Să aşteptăm să iasă al doilea test.
Dar riscă foarte mult...
Normal! Dar nu ştiu ce să zic, nu sunt doctor şi nu cunosc ce e această substanţă. El e păţit de la Chelsea... cu prima problemă. Asta e a doua şi cred că va fi destul de greu să treacă peste ea. E chiar imposibil, din punctul meu de vedere.
Dacă va fi suspendat pe o perioadă mai lungă, tu, ca sportiv, crezi că îşi mai poate reveni la un nivel asemănător, să mai joace tot aşa?
Nu, că are deja o vârstă, 31 de ani.
Crezi că se va ţine cont că e recidivist?
Nu ştii cum e? Şi o dată e de-ajuns ca să ţi se pună o etichetă. Normal că lumea te priveşte cu alţi ochi! Dar Adrian are valoare şi s-a ridicat şi atunci, când a avut problema la Chelsea, când alţii nu mai credeau.
"Borcea îl aşteaptă la Dinamo la 36 de ani"
Îl mai poate lua cineva?
Poate Dinamo. Cristi Borcea îl aşteaptă şi la 35-36 de ani. Nu ar fi exclus să vină la Dinamo, mai ales că el a şi zis că vrea să mai joace în "Ştefan cel Mare". E greu ca sportiv să îţi revii dacă eşti suspendat câţiva ani. Dacă nu ai voie să te antrenezi cu vreo echipă şi eşti obligat să te pregăteşti singur, atunci va fi imposibil să mai revii la acelaşi nivel.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com