Pedrazzini: "Mutu a fost luat la tinta de CONI!"

Conform unor informatii obtinute de Pedrazzini de la o persoana din staff-ul Fiorentinei, Mutu ar fi fost ochit de CONI din Italia.
Pedrazzini spune ca cei de la CONI din Italia l-au numit pe Mutu de fiecare data atunci cand s-a facut controlul antidoping.
In Italia, acest control se efectueaza in felul urmator: Federatia Italiana trage 2 jucatori la sorti iar CONI numeste alti doi jucatori. Si in 10 ianuarie, si in 20 ianuarie, Mutu a fost numit de CONI.
Un alt lucru ciudat este ca rezultatele unui control se afla la 7 zile de la efectuare, adica pentru controlul din 10 ianuarie, rezultatele ar fi venit in data de 17 ianuarie.
Anuntul s-a facut insa ieri, 28 ianuarie, iar astazi s-a prezentat si al doilea rezultat, in urma controlul din 20 ianuarie de la Lazio - Fiorentina.
"A fost desemnat de Coni si prima si a doua oara! De fiecare data a fost desemnat de ei! De obicei Federatia trage 2 jucatori la sorti, iar Coni numeste 2 jucatori! Iar Coni l-a numit de doua ori pe Mutu!", a spus Pedrazzini pentru ww.sport.ro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com