Patronul Fiorentinei: "Mutu e distrus, nu-l las singur. Nu cred că va exista contraexpertiză"

Patronul Fiorentinei, Andrea Della Valle, spune că gruparea viola nu îl va abandona pe Adrian Mutu în acest moment dificil şi confirmă faptul că atacantul român nu va cere o contraexpertiză la testele în urma cărora a fost depistat pozitiv cu sibutramină.


"Din păcate, este o veste proastă. Problema e că băiatul e distrus din cauză că a înţeles imprudenţa pe care a comis-o. Adrian e într-adevăr distrus şi trebuie să fim alături de el. Trebuie să vedem şi ce facem pe piaţa transferurilor, dar echipele italiene nu sunt dispuse să ne dea jucători precum Mutu. Nu e o problemă de buget, dar echipele cu care ne luptăm nu ne dau jucători de valoarea lui. Suntem alături de Adrian pentru că el a dat mult Fiorentinei. Băiatul a fost neatent şi din cauza noi nu suntem supăraţi pe el.
Evident, un jucător profesionist trebuie să fie atent, dar avem încredere în buna-credinţă a lui Adrian. Acum, să lăsăm organele competente să decidă. Fiorentina a fost mereu alături de jucătorii ei şi de aceea nu-l lăsăm pe Mutu singur.
Contraexpertiza? Cred că nu va fi nicio contraexpertiză. Acum, trebuie să-l lăsăm pe Corvino (n.r. director sportiv) să lucreze împreună cu organele abilitate",
a spus Della Valle, conform violanews.com

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com