Prosport: Fiorentina fără Mutu!

Preşedintele Andrea della Vale a venit aseară la stadion şi a avut o lungă discuţie cu antrenorul Cesare Prandelli pe marginea a ceea ce e de făcut cu românul.
Antrenament închis pe "Artemio Franchi". Atât de închis, încât nu poţi surprinde mai nimic dincolo de gardul de tablă. Iar în singurul loc cumva vulnerabil, poarta pe care vin jucătorii, aceştia nu-şi opresc maşinile mai mult decât pentru un salut adresat jurnaliştilor.


Şi au fost mulţi ziarişti aseară la stadion, inclusiv italieni, dat fiind evenimentul special pe care l-a oferit Mutu. Gilardino, printre primii sosiţi la stadionul din Firenze, este însă de neînduplecat: "Nu este problema mea! Nu pot să o comentez!". Avem însă mai mult succes cu sârbul Jovetic, cel privit drept urmaşul lui Mutu la Firenze, care încalcă preţ de câteva minute consemnul de a nu vorbi cu presa şi detaliază situaţia lui Adrian: "Nu cred că problema este atât de gravă pe cât pare acum. Când auzi că cineva s-a dopat, te gândeşti că va fi aspru sancţionat, dar în cazul lui Adrian sunt mai multe nuanţe. Eu sper să iasă cu bine din asta şi-l aştept printre noi. Din păcate, de când a izbucnit acest scandal nu am reuşit să vorbesc cu el". Apoi, apare De Silvestri într-o maşină de mici dimensiuni şi binedispus: "Adrian? Îl aştept. Nu se termină viaţa lui de fotbalist aici. O să vedeţi!".

Doctorul Manetti a făcut riduri!
În fine, printr-o gaură din gardul de la stadion zărim un personaj râvnit de presă în aceste zile: doctorul Paolo Manetti. Îngândurat şi purtând un vraf de hârtii sub braţ, ignoră apelul nostru la un scurt dialog şi intră la vestiare. Cei doi paznici de la poartă (foto medalion) ne fac o concesie: "Vedeţi că Andrea Della Vale şi-a anunţat prezenţa la stadion după antrenament. S-au dat directive ca locul său de parcare să nu se ocupe...". O scurtă discuţie neoficială, purtată mai târziu cu un om din staff-ul lui Cesare Prandelli, ne lămureşte: "Au vorbit mult. Ceva despre Mutu probabil…"
Se pare că şefii Fiorentinei au decis ca Mutu să fie păstrat doar în eventualitatea în care va încasa o suspendare mai mică de un an.
Românii din Florenţa vor să organizeze un marş de susţinere: Toţi cu Mutu
Idol pentru fanii Fiorentinei, Mutu e motiv de mândrie în rândul românilor care muncesc la Florenţa.
Ieri-dimineaţă, în faţa stadionului "Artemio Franchi" din Florenţa, Adrian Mutu era subiectul principal de discuţie. Nervos, unul dintre participanţi se plimbă prin faţa intrării principale şi fumează ţigară de la ţigară.E român şi spune că e reprezentantul unei comunităţi importante de români care lucrează în domeniul construcţiilor. "M-am reapucat de fumat de când am auzit ce a păţit Adrian. Dacă e nevoie, ieşim în stradă pentru el, chiar am de gând să organizez un marş de protest", ne explică fanul lui Mutu.
Problemele lui Mutu au ţinut paginile tuturor ziarelor din Italia, însă doar cele din Florenţa au ales să deschidă ediţia tipărită cu testul picat de român (foto, Corriere di Firenze). Astfel, "Cazul Mutu" a avut parte de câte o pagină în Gazzetta dello Sport, Tuttosport şi Corriere dello Sport.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com