Substitut de cocaină!

În timp ce aflăm că şi pe 20 ianuarie, la meciul cu Lazio, Mutu a jucat dopat, la Firenze prinde contur zvonul conform căruia Mutu consuma sibutramina pentru că împuşca doi iepuri deodată: performanţe mai bune şi stare euforică!Proba dată de Mutu pe 10 ianuarie pentru testul de dopaj de după meciul Fiorentinei cu Bari a evidenţiat existenţa sibutraminei, substanţă care se regăseşte pe lista compuşilor chimici interzişi spre consum de către sportivi. CONI (Comitetul Olimpic Italian) a mai lovit ieri o dată, făcând anunţul că şi pe 20 ianuarie Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină, cu ocazia meciului din Cupa Italiei jucat de Fiorentina cu Lazio şi câştigat cu 3-2 graţie unei "duble" a românului.
Acum Mutu are de explicat două probe şi probabil că va recunoaşte şi nu va cere contraexpertize, care nu ar face decât să-i atragă pedeapsa maximă, depatru ani de suspendare.

"Sunt mulţi convinşi de asta!"

Şocurile nu se opresc însă aici! Mai mulţi jurnalişti din presa de la Florenţa acreditează ideea că, de fapt, Mutu consuma sibutramină şi pentru că aceasta îi crea o stare euforică similară cu cea dată de cocaină. Existând alibiul perfect, dat de utilizarea pastilei de sllăbit, Mutu ar fi luat medicamentele la petrecerile sale private de la Florenţa. Supoziţiile sunt alimentate de declaraţia unui reputat doctor italian, specialist în antidoping. "Pentru efectele sale euforice, sibutramina este adesea folosită ca un substitut de cocaină", a declarat DarioD'Ottavio.

Unii merg mai departe, susţinând că sibutramina masca efectele altor substanţe interzise mai puternice. "Suntem mulţi care credem în ea, pentru că ştim ce petreceri dădea Mutu", ne-a dezvăluit Ernesto Poesio, de la ediţia de Firenze a celebrului Corierre de la Serra. Varianta este însă negată de specialiştii români. "Sibutramina nu e mascant. Se metabolizează în altă parte decât cocaina, de pildă", a declarat profesorul Ioan Drăgan.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com