Preşedintele Comisiei Antidoping a Federaţiei Italiene: "Încă sper la o suspendare de 3 luni pentru Mutu"

Giuseppe Caupa, preşedintele Comisiei Antidoping din Federaţia Italiană nu-şi pierde speranţa că Mutu s-ar putea alege doar cu o pedeapsă uşoară. Caupa merge în continuare pe varianta unei suspendări de trei luni, în ciuda faptului că Mutu a ieşit pozitiv şi pentru a doua oară.


"Din nou pozitiv? E normal ca substanţa să fie încă în sânge, e un proces biochimic normal. Oricum, e o imprudenţă, o stupiditate comisă de Mutu. Sper pentru o sancţiune de trei luni, există şanse. Sibutramina este un stimulent, astfel că intră în categoria substanţelor interzise al căror consum se sancţionează cu trei luni. Un an sau patru? Vreau să fiu optimist şi să sper la o sancţiune uşoară", a declarat Caupa, la Radio Toscana, citat de firenzeviola.it.
Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină şi în urma unui control antidoping efectuat pe data de 20 ianuarie, după meciul Lazio - Fiorentina, din Cupa Italiei, în care jucătorul român a marcat două goluri, a anunţat, astăzi, Comitetului Olimpic Italian (CONI).Acest anunţ intervine după cel de joi, care preciza că atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost depistat pozitiv tot cu sibutramină, în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com