Presa din Romania

Ca tot vorbeam inainte ca presa si ziasistii din Romania sunt de "2 bani". Ei bine, priviti mai jos inca o devata, ca presa din Romania arunca stiri "pe piata" fara a le verifica.
Ieri a aparut o stire cum ca Adi ar fi postat pe facebook un mesaj. Toate presa a preluat acele cuvinte "scrise de Adi". Ei bine ... nu a fost asa!



In primul rand consider ca fanii lui Adrian Mutu merita scuzele mele. Nu au nicio vina in aceasta poveste si sunt singurii care au fost interesati pana la capat de soarta lui Adrian.
Acestia merita mai mult. Merita o presa curata, nu una plina de amatorism si naivitate.
Iata, dragi prieteni, cum puteti fi zilnic intoxicati cu informatii false preluate de presa in cursa disperata de audienta.
Ziarele, site-urile de profil si televiziunile au preluat postarea lui Adrian Mutu de pe un cont de facebook: “Unele momente in viata nu pot fi descrise in cuvinte. Tot ce se va lamuri este ca nu sunt vinovat. Am nevoie de liniste pentru a imi pregati apararea”. Desi nimeni nu a putut dovedi ca acest cont apartine fotbalistului Fiorentinei, fraza postata de asa zisul Adrian Mutu a fost preluata de grupajele informative sportive de la mai multe televiziuni precum si emisiuni ca “Happy Hour”, “Acces Direct” si asa mai departe. De asemenea, exista o foarte mare posibilitate ca “fraza lui Adrian” sa o regasiti si prin ziare.
Asta e dovata perfecta ca NU trebuie sa aveti incredere in presa din Romania.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com