Florin Călinescu: "Nu cred gluma cu slăbitul, cîteva ore la discotecă te scapă de surplus"

Actorul Florin Călinescu a comentat ironic situaţia în care se află Adrian Mutu şi se arată sceptic în privinţa variantei avansate de mama internaţionalului român, aceea că jucătorul a luat substanţa interzisă dintr-un medicament pentru slăbit.

"Nu pot să spun că Adrian Mutu este un ratat de mîna a doua, nu-mi permit. Cît timp acest băiat nu a luat medicamentele de slăbit înaintea partidei cu Serbia, nu mă interesează ifosele lui. Cu ce e mai breaz un fotbalist decît un tenismen sau ciclist? Se face un eveniment apocaliptic, e o conspiraţie mondială împotriva acestui băiat? Nu cred. Nu se poate să vii cu această naivitate pe care te aştepţi de la alţii s-o creadă, verdictul n-o să ţină cont de tata, de mama, de bunicul. Ce nevoie are el de slăbit? E o glumă asta, cu o vizită la discotecă sau cu cîteva ture de teren scapi de sutele de grame în plus", a spus Călinescu la sport.ro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com