Ratatilor!!!

M-am saturat de acesti jurnalisti de 2 bani, pana peste cap. Acesti "smardoi" ai presei romanesti, se cred atat de tari si de voinici pentru ca lovesc intr-un om care acum e la pamant. Ei procedeaza ca niste oameni slabi, lipsiti de personaliate, exact asa cum sunt. De ce nu "au dat" in Mutu acum o saptamana, cand nu existau aceste probleme? Spunea cineva ca noi romanii, nu stim sa ne apreciem valorile ... mare dreptate a avut!
De parca nu ar fi suficienta parerea lor "de 2 bani", acesti jurnalisti, daca se pot numii asa, mint de si ei cred. Cea mai mare tampenie pe care am auzit-o, e ca Mutu ar fi luat sibutramina cu buna stire, cum ca "sibutramina este adesea folosită ca un substitut de cocaină". Cum puteti scrie asa ceva? Sunteti nebuni!!! Dupa cate a patit in 2004, credeti ca Mutu ar mai fi repetat aceasi gresala?
Ii aud pe unii pe la televizor "de ce nu vorbeste Mutu"? Pai cu cine sa vorbeasca? Cu niste jurnalisti care ii vor raul, care cred ca atunci cand au aflat stirea, au dat o petrecere in redactie!? VOI acesti jurnalisti de nimic, nu meritati nici ca Mutu sa se uite la voi, iar de declaratii nici nu putem vorbi.
P.S. Ii sfatuiesc pe toti fanii lui Adrian Mutu, sa nu mai creada nimic din ce apare in presa! Sa nu ii mai asculte pe UNII ziaristi, care ii vor doar raul lui Adi, ziaristi care se bucura de momentele grele prin care trece el acum!
Claudya

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com