Pledează vinovat! Mutu speră că poate negocia o pedeapsă mai blândă!

Vestea că a fost descoperit dopat de două ori în zece zile l-a obligat pe atacantul Fiorentinei să schimbe strategia.
Adi Mutu şi-a petrecut toată ziua de ieri alături de cei doi avocaţi aleşi să-l reprezinte în acest caz. CONI a anuntat ieri că Mutu a picat un test antidoping si pe 20 ianuarie, după meciul cu Lazio.

Adrian Mutu a stat joi departe de ochii publicului şi ai presei. Românul a luat cina alături de colegii săi de la Fiorentina, pentru ca ieri să stea toată ziua în apartamentul pe care îl deţine într-o vilă din Florenţa, pe strada Bolognese. În schimb, ieri şi-au făcut apariţia, pentru a se întâlni cu Mutu, avocaţii Nino D'Avirro şi Paolo Rudella, ultimul fiind angajat special pentru acest caz.
Nu mai cere contraexpertiză
Atacantul şi reprezentanţii săi îşi stabiliseră o strategie, însă anunţul de ieri, conform căruia a fost descoperit dopat şi pe 20 ianuarie, a schimbat datele problemei. Iniţial, Mutu dorea să mizeze pe faptul că nu poate intra la categoria recidivişti, pentru că testul pozitiv din 2004, de la Londra, a fost unul privat, neînregistrat la WADA. În această situaţie ar fi scăpat cu o pedeapsă minimă. Al doilea test pozitiv a căzut însă ca o bombă, astfel că Mutu a renunţat, conform unor surse, la dreptul de a cere contraexpertiza şi va pleda vinovat.







Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com