De ce a fost supus Mutu la control antidoping de două ori în 10 zile? "Există posibilitatea să fi fost monitorizat"

Graziela Vâjială, preşedintele Agenţiei Naţionale Antidoping, a sugerat o posibilă explicaţie pentru motivul că Mutu a fost supus controlului antidoping de două ori în 10 zile (la un control de rutină, fotbaliştii care sunt supuşi testului sunt traşi la sorţi, câte doi din fiecare echipă, n.r.). Oficialul ANAD a sugerat că există posibilitatea ca atacantul român al Fiorentinei să fi fost monitorizat de către Comitetul Italian Olimpic (CONI).
"Deja lucrurile iau o altă turnură. Ar fi foarte grav dacă a fost prins de două ori în decurs de 10 zile. Am nişte semne de întrebare. Cei de la CONI au ştiut deja de rezultatul din 10 ianuarie şi l-au testat din nou în 20 ca să vadă dacă substanţa persistă. Există posibilitatea să fi fost monitorizat", a spus Vâjială, la gsptv.
Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină şi în urma unui control antidoping efectuat pe data de 20 ianuarie, după meciul Lazio - Fiorentina, din Cupa Italiei, în care jucătorul român a marcat două goluri, a anunţat, astăzi, Comitetului Olimpic Italian (CONI).
Acest anunţ intervine după cel de joi, care preciza că atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a fost depistat pozitiv tot cu sibutramină, în urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul cu Bari, din campionatul Italiei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com