„NOI ŞTIAM DE MUTU ŞI NE-A FOST FRICĂ SĂ NU-L PRINDĂ LA NAŢIONALĂ”, O NOUĂ INVENŢIE REVOLTĂTOARE

Pe această cale, Federaţia Română de Fotbal îşi exprimă indignarea faţă de articolul „La Federaţie se ştia”, publicat azi, 29 ianuarie 2010, de cotidianul „Gazeta Sporturilor”.
Avem de-a face cu o nouă invenţie revoltătoare a ziarului citat, de această dată a reporterilor Viorel Tudorache şi Radu Oprişan, în condiţiile în care (exceptând referirile la activitatea preventivă a domnului doctor Pompiliu Popescu) materialul evocat nu conţine decât minciuni sfruntate.
Nu ştim ce se ascunde în spatele acestui articol şi al supratitlului de pe pagina 1 a GSp de azi, dar cert este că:
1. Nimeni din conducerea FRF nu a avut suspiciuni legate de faptul că Mutu ar fi consumat substanţe interzise, tot aşa cum niciun aşa-numit "înalt oficial federal" nu ar fi putut să declare aşa ceva, şi
2. Staff-ul echipei noastre naţionale a explicat la vremea respectivă raţiunile ce au dus la neconvocarea jucătorului, acestea neavând nici cea mai mică legătură cu „cazul Mutu” de azi.
Solicităm cu cea mai mare fermitate încetarea publicării unor asemenea articole mincinoase la adresa conducerii FRF şi a staff-ului naţionalei, articole publicate cu o inadmisibilă uşurinţă, fapt care atacă în mod grav nu numai ceea ce se numeşte „deontologie profesională”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com