FRANCO ZEFFIRELLI: "Pierderea lui Mutu e o tragedie pentru Fiorentina"

Celebrul regizor italian Franco Zeffirelli, mare suporter al Fiorentinei, crede că echipa va pierde enorm în valoare după suspendarea lui Adrian Mutu.
"E o adevărată tragedie pentru o formaţie care începuse bine campionatul şi ne-a dat atîtea speranţe, iar acum oscilează. Pierdem unicul fotbalist cu greutate din lot. Cred că şefii clubului vor trebui să facă investiţii serioase pe piaţa transferurilor pentru a compensa absenţa lui", a spus Zeffirelli.
Mutu a fost depistat pozitiv la sibutramina în urma unui test antidoping efectuat pe 10 ianuarie 2010, la finalul meciului Fiorentina - Bari (2-1). El riscă între 1-4 ani de suspendare sau 4-6 ani dacă va cere proba B. "Tricolorul" e recidivist, după ce, în 2004, a testat pozitiv la cocaină, luînd 7 luni de suspendare.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com