Adi se apara


Mutu s-a aparat in Italia unde presa a preluat scandalul din Romania si a lasat sa se inteleaga ca oficialii Fiorentinei ar fi reactionat dur auzind de petrecerile lui Adi si ar fi decis o despartire de roman in iarna!




Agentul meu Victor Becali a luat legatura cu Razvan Lucescu, selectionerul Romaniei, de la care a primit asigurari ca declaratiile ce i-au fost atribuite in ultima perioada sunt fara fundament.
Noaptea la care se face trimitere dateaza de martea precedenta, cu cinci zile inainte de meciului oficial impotriva Serbiei. "Era o seara libera autorizata de catre staff-ul tehnic al echipei nationale. Timpul meu liber il gestionez respectand regulile impuse de meseria pe care o fac si nu mi se pare corect ca o infrangere sa puna la indoiala profesionalismul meu", a declarat Mutu, pentru violachannel.tv

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com