Mutu: "Asa sunt eu"

Atitudinea lui Adrian Mutu în timpul şi după meciul de la Belgrad i-a scos din sărite pe oficialii FRF şi pe selec ţionerul Răzvan Lucescu, care cel puţin o perioadă intenţionează să nu mai apeleze la serviciile sale.
Lucescu jr. s-a simţit trădat de fotbalist nu numai prin atitudinea lui de pe teren, dar şi prin comportamentul din afara acestuia.
La finalul partidei, „Briliantul" şi-a făcut bagajul şi a plecat val-vârtej, fără a saluta pe nimeni, fără a schimba o vorbă cu Răzvan.
Gestul lui a venit în contextul în care selecţionerul i-a acordat sprijin total, ba chiar l-a supraevaluat prin declaraţii curtenitoare, deşi randamentul lui Mutu din ultima perioadă de la echipa de club nu recomanda acest lucru.




Lucescu şi Mutu se aflau în relaţii foarte apropiate, antrenorul vizitându-l de câteva ori în Italia, unde stăteau de vorbă ore în şir.
Răzvan i-a explicat planurile sale şi ce rol are Adrian în ele, iar fotbalistul l-a asigurat că îşi doreşte să continue la naţională.
Când a auzit că nu va mai fi chemat la naţională, Mutu a replicat: „Voi respecta orice decizie se va lua în privinţa mea. Dacă voi fi chemat, voi veni, dacă nu, o să-mi văd de treabă la echipa de club. Răzvan poate să facă ce vrea".
Selecţionerul a primit din Italia mai multe semnale despre cât de petrecăreţ e fotbalistul Fiorentinei.
Nu a plecat însă urechea şi a preferat să discute bărbăteşte cu Adi.
„La naţională vin mereu cu inima deschisă şi voi da totul, indiferent de ce spun unii şi alţii", l-a asigurat Mutu, spunându-i totuşi că el nu-şi mai poate schimba stilul de viaţă, indiferent ce comentează lumea.
„Aşa sunt eu. Îmi place viaţa, dar asta nu înseamnă că exagerez. Ce să fac acum? Să nu mai ies pe stradă? Să stau închis în casă de frică să nu mă vadă unu' sau altu'?",
ar fi spus atacantul apropiaţilor.
Antrenorul i-a spus să aibă grijă să nu calce pe bec la acţiunile naţionalei, unde vrea seriozitate maximă.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com