Marius Nitu

România a pierdut cu 5 la 0 în Serbia, dar sunt şi români care au câştigat din dezastrul ăsta. Mai precis, românce. Cristina şi Alina, fetele care le-au făcut marcaj om la om pe tot terenul de la „Spazio” lui Mutu şi Adrian Cristea s-au scos. Pozele lor au umplut tabloidele. Nu râdeţi, e un câştig mic, dar câştig, şi noi trebuie să gândim pozitiv. Mai are rost să vorbim de-alde Becali, Borcea, Iancu şi ăilalţi patroni-cârnăţari care au distrus cluburile-fanion din România?
Mai are rost să-i pomenim pe Mitică Dragomir şi pe „Naşul” Sandu? Nu mai are, mai bine ne concentrăm pe fete. Echipa asta are tot ce-i lipseşte Naţionalei.
În primul rând, Cristina şi Alina au dovedit o uimitoare disponibilitate la efort. Să te sune cineva în crucea nopţii, să te cheme la „un suc în Regie”, şi tu să te duci imediat, nu-i lucru uşor, implică un grad mare de profesionalism. Apoi, merită consemnate concentrarea, atenţia la joc pe toată durata partidei. Blonda Cristina a descris cu lux de detalii cum a dat Mutu pe gât, „dintr-o singură înghiţitură”, un pahar de votcă. La fel, e importantă şi disponibilitatea de a juca pe alte posturi. În aceste condiţii, nici nu contează dacă Adrian Cristea a înscris sau nu pe la 5 dimineaţa, sau dacă Alina a fost mijlocaş de acoperire pe partea lui Mutu. Contează că sârbii ne-au dat cinci boabe, contează că sar fetele ca mingea pe lângă jucătorii noştri înaintea meciurilor, iar noi am putea face o naţională redutabilă la football (citit în engleză) jucat prin cluburi. E singura naţională demnă de Mitică Dragomir şi Mircea Sandu. Până atunci, Insulele Feroe, mulţumim că existaţi! Nu suntem ultimii la fotbalul ăsta clasic şi plictisitor.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com