„Briliantul”, aruncat la gunoi de toată lumea

Dat afară de la naţională de Răzvan Lucescu, Adi Mutu a pierdut şi susţinerea federaţiei. Adrian Mutu, omul despre care toată lumea spunea, până nu de mult, că este cel care ţine naţionala de fotbal în spate, a ajuns să fie renegat de toţi cei care reprezintă echipa României sau se află în jurul acesteia: antrenori, federaţie, colegi şi suporteri! Sătul de atitudinea neprofesionistă a „Briliantului”, Răzvan Lucescu a decis să renunţe la serviciile.
atacantului de la Fiorentina, care în trecut s-a certat cu mulţi antrenori, de la regretatul Dobrin până la Piţurcă şi Mourinho. Dacă în urmă cu câţiva ani o asemenea decizie ar fi fost greu de imaginat, actualul antrenor al primei reprezentative este susţinut de aproape toată lumea în hotărârea sa de a nu-l mai convoca pe Mutu sub tricolor.



Lucescu junior are sprijinul total al federaţiei în tentativa de a construi o naţională fără Mutu. „Antrenorul este cel care răspunde pentru rezultate, pentru selecţie, pentru tot. Dacă el vrea să renunţe la Mutu, este decizia lui”, a declarat Mircea Sandu, preşedintele FRF. În trecut, „Naşul” a fost de partea jucătorilor, renunţând în 1999 la Victor Piţurcă când acesta s-a aflat în conflict cu Gică Hagi şi Gică Popescu, liderii de atunci ai primei reprezentative. Nici directorul general al federaţiei nu-i ţine partea „Briliantului”. „Sunt discuţii să se renunţe la Mutu, dar şi la alţi jucători! Pe mine m-a deranjat atitudinea lui! După meci, era normal să vină să-şi ia la revedere de la Răzvan şi de la colegi. Asta dovedeşte că nu mai ia în serios echipa naţională”, a răbufnit Ionuţ Lupescu la postul Digi Sport.
Şi suporterii s-au săturat de fiţele atacantului
Nici suporterii României nu-i mai ţin partea starului de la Fiorentina. Aflaţi altădată la picioarele „Briliantului”, fanii tricolorilor sunt de acord cu înlăturarea lui Adrian Mutu de la naţională. În cele peste 70 de mesaje adunate ieri pe site-ul evz.ro de articolul în care ziarul nostru a anunţat decizia selecţionerului de a nu-l mai convoca pe atacant, majoritatea userilor sunt de partea lui Răzvan Lucescu. Fiţele şi lipsa de respect faţă de tricolor sunt principalele reproşuri pe care suporterii i le aduc lui Mutu.
Mutu nu înţelege unde a greşit
În ciuda criticilor care i se aduc din toate părţile, Adrian Mutu nu se consideră vinovat cu nimic faţă de echipa naţională. „Conducătorii şi antrenorii pot face ce vor, nu e nicio problemă pentru mine. Oricare ar fi decizia, o accept! Dacă voi fi chemat, voi veni, dacă nu - îmi voi vedea
de treabă. Mi-am rupt genunchiul la echipa naţională, dar toată lumea uită acest lucru”, a spus Mutu la GSP TV. Mutu e pe locul trei în topul celor mai prolifici marcatori din istoria naţionalei, lider fiind Hagi, cu 35 de goluri. „Briliantul” crede că s-a făcut prea multă vâlvă în jurul escapadei nocturne dinaintea meciului cu Serbia: „Ce să fac acum? Să stau în cuşcă? Nu am voie să stau lângă persoane de sex feminin?”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com