Ziarul ring: Sters si nervos

„Briliantul” a evoluat 68 de minute pentru Fiorentina în deplasarea la ultima clasată, Bari. În ciuda dorinţei sale de a înscrie, Mutu nu a strălucit, în vreme ce echipa lui a fost egalată cu trei minute înainte de final.


Fiorentina a condus încă din minutul 21, datorită reuşitei lui Gilardino, însă a scăpat printre degete victoria, Bari – cu Paul Codrea integralist – egalând în minutul 87 prin Ghezzal. Mutu a încercat multe, însă nereuşitele l-au făcut extrem de nervos, el scăpând ca prin minune de cartonaşul galben, deşi a faultat grosolan în minutul 41. Singura acţiune importantă pentru decarul florentin s-a petrecut în minutul 34, atunci când a reluat spectaculos o centrare a lui Comotto, însă pe lângă poartă. Adrian Mutu a fost înlocuit, în minutul 68, de Alessio Cerci. „În primele 20 de minute a fost în permanenţă anihilat de defensiva lui Bari. S-a enervat foarte uşor de fiecare dată când nu i-a ieşit jocul, dar a impresionat prin reluarea de cascador din minutul 34. În repriza a doua s-a văzut extrem de puţin şi e clar că încă este în căutări, încearcă să se reintegreze în formula Fiorentinei, dar pauza lungă îşi spune cuvântul”, a scris site-ul firenzeviola.it despre Mutu, imediat după finalul jocului de la Bari.

5,5 este nota acordată de site-ul firenzeviola.it lui Mutu pentru evoluţia în meciul cu Bari.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com