Mutu merge la sentiment!

Mutu a purtat, cu mândrie, un tricou imprimat cu efigia oraşului Florenţa - un crin în formă de sceptru, simbol al purităţii, perfecţiunii, milei şi maiestăţii. Crinul apare şi pe stema clubului de fotbalAdrian Mutu (32 de ani) a purtat pe sub tricou, la meciul de la Palermo (4-2), o bluză care avea inscripţionată pe piept stema oraşului Florenţa. Românul încearcă să-şi apropie, astfel, suporterii “viola” pe care i-a pierdut în urma scandalurilor în care a fost implicat în 2010.

Mutu a vrut să facă multe, dar a reuşit să se evidenţieze doar la capitolul efort depus. Atacantul l-a presat pe sicilianul Bovo, care a introdus mingea în propria poartă, la golul de 3-2, a alergat mult şi a fost altruist în faţa porţii, fiind înlocuit în minutul 82 în aplauzele fanilor veniţi de la Florenţa. “Briliantul” a efectuat încălzirea de dinaintea partidei într-un tricou care avea pe piept stema oraşului Florenţa, floarea de crin, fotbalistul păstrându-l şi pe durata meciului, pe sub bluza de joc.

«“Fenomenul” s-a întors!»

Mutu a mai avut un motiv pentru a trage tare la meciul de la Palermo: a vrut să-i arate selecţionerului Răzvan Lucescu că e într-o formă fizică bună, pentru a fi chemat la următoarea acţiune a echipei naţionale, partida din Bosnia. Cel de-al 100-lea meci al lui Mutu în Serie A pentru Fiorentina a fost primit pozitiv de presa italiană.

“Cine nu dorea ca el să revină în echipă ar face bine să tacă. Românul poate face să reapară soarele pentru echipa «viola». În sfârşit, trei puncte în deplasare. Cu Mutu în teren este cu totul altceva”, a notat calciotoscano.it, în timp ce fiorentinanews.com a precizat: “«Fenomenul » s-a întors! Am scris acest lucru de multe ori, sperăm că aceasta e ultima. Cu românul în teren, vin ocaziile”.

Sub simbolul crinului, oraşul şi-a câştigat libertatea«Miezul» cultural al Europei

Capitala regiunii Toscana, Florenţa, sau Atena Evului Mediu, este unul dintre cele mai frumoase oraşe din lume. Centrul istoric atrage anual milioane de turişti şi a fost declarat de UNESCO Patrimoniu mondial în 1982. Dante, Boccaccio, Leonardo da Vinci, Machiavelli, Michelangelo sau Franco Zeffirelli au lucrat aici. Galeria Uffizi, Palazzo Vechio şi Palazzo Pitti sau Teatro della Pergola sunt obiective de seamă.

Lăudat de colegi

“Cu Mutu în formă suntem mai puternici în atac”, a declarat antrenorul Mihajlovic, după partida de la Palermo. Gilardino, colegul lui Mutu din atacul Fiorentinei, completează: “Mutu e un mare jucător. Nu e o întâmplare că am marcat când el a revenit pe teren”, în timp ce Montolivo, căpitanul toscanilor, precizează: “Cu el este mai mult echilibru. Acum suntem mult mai periculoşi”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com