Victor Pană: Stilul Mutu!!!

Toată lumea vorbeşte de Mutu. Adi Mutu. Cine-i, însă, Adi Mutu?

Toată lumea vorbeşte de Mutu. Adi Mutu. Cine-i, însă, Adi Mutu? Un jucător de fotbal care a făcut vâlvă pe la noi şi aiurea. Şi când spun aiurea mă refer la săraca Europă. Ba, în ultima vreme s-a auzit de el şi prin Brazilia şi Statele Unite. Toţi îl laudă, toţi îl blamează. Nimeni nu încearcă, însă, să vadă cu adevărat ce se întâmplă în sufletul acestui bărbat cu inimă de copil. Un puşti teribilist care a dat nas în nas cu celebritatea mult prea devreme. Să nu mai vorbim de bani!

Credeţi că-i uşor să faci faţă avalanşei de avantaje cu care viaţa te răsfaţă când nici nu ţi-au dat bine tuleiele de mustaţă? Nu-i uşor. Nu-i uşor să ai atâţia bani cât să-ţi permiţi orice. Pentru că minţile ţi-o iau razna şi vrei tot. Şi nimeni nu ţi se opune pentru că toţi îţi vor banii. E simplu! Tu ceri şi ceilalţi fac pe dracu’n patru să-ţi ofere ce ceri şi mai mult decât atât pentru a ţi lua.

Şi-atunci cum să-l condamni pe Mutu că s-a crezut Nero?! Poate că, dacă ar fi putut, ar fi dat şi el foc Florenţei! Nu i-a dat, dar a făcut publicul să explodeze la golurile sale din Serie A şi din Champions League. Ăsta-i Mutu! Un puşti teribilist care vrea tot pentru că viaţa i-a dat tot. Dar el, de cele mai multe ori, nu a ştiut să aleagă. Un ambiţios peste măsură. Nu e Hagi. Nu e Balaci sau Dobrin. E Mutu şi atât. E puştiul plecat din România să cucerească Lumea. Şi, într-un fel, chiar a făcut-o. Dar în stilul lui. Stilul Mutu.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com