VIDEO "Călcâie" şi bună dispoziţie: Mutu şi-a revenit la antrenamente! Sparge gheaţa cu Bari?

După o revenire de senzaţie ca titular la Fiorentina, în victoria de la Palermo, Mutu a ţinut capul de afiş şi în meciul pierdut acasă cu Inter. Ultimul meci, însă, cu Sampdoria, a lăsat urme în jocul atacantului Fiorentinei. Mutu a resimţit oboseala, iar italienii nu au ratat ocazia să îl critice pe cel supranumit cândva Il Fenomeno.

Fiorentina merge duminică pe terenul ultimei clasate, Bari, iar Mutu spera să spargă gheaţa cu primul gol de la revenirea după suspendare.

Până să înscrie iar pentru trupa lui Mihajlovic, Mutu a arătat o formă de zile mari la antrenamente.

"Meciul cu Bari este mai dificil decât ne putem imagina. Bari nu merita să fie pe ultimul loc. Trebuie să facem totul pentru a câştiga, altfel nu avem nicio şansă. Cum va fi axa Gilardino-Mutu-Montolivo? Vom vedea duminică", a declarat Mihajlovic la conferinţa de presă dinaintea meciului

BARI-FIORENTINA


BARI (4-4-2): Gillet; A.Masiello, Glik, Raggi, Parisi; Alvarez, Codrea, Gazzi, Bentivoglio; Ghezzal, Okaka

FIORENTINA (4-3-2-1): Boruc; Comotto, Gamberini, Natali, Pasqual; Montolivo, D'Agostino, Vargas; Behrami, Mutu; Gilardino


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com