VIDEO 'Briliantul' a revenit la "scăriţe"! "Mutu nu a făcut nimic din ce a promis" Mesajul lui Mihajlovic

După victoria mare de la Palermo şi înfrângerea de acasă cu Inter, Mutu a fost cel mai lăudat jucător al lui Mihajlovic. Atancatul încă aşteaptă să spargă gheaţa în faţa fanilor, după perioada de suspendare şi conflictul avut cu echipa în ultimul timp. Românul are încă o ocazie să îşi treacă numele pe tabelă, azi, în meciul de pe Artemio Franchi, cu Sampdoria. Mihajlovic are un mesaj pentru cel supranumit cândva Il Fenomeno: "Încă nu a dovedit nimic din ce a promis"

"Vreau să văd cum îşi răsplăteşte datoria faţă de suporteri, aşa cum a promis să facă. E pe un drum bun, dar deocamdată nu a făcut nimic. Dar depinde şi de jucătorii cu experienţă şi valoare din lot să îi motiveze pe tineri", a declarat Mihajlovic, care îşi va sărbători azi cei 42 de ani.

"Aştept saltul calitativ de la Mutu, trebuie să o dovedească pe teren", mai spune antrenorul

FIORENTINA, echipa probabilă

Stadio: Boruc, De Silvestri, Gamberini, Natali, Pasqual; Montolivo, D'Agostino, Behrami; Marchionni, Mutu, Gilardino

Fiorentina.it: Boruc, De Silvestri, Camporese, Natali, Pasqual; Montolivo, D'Agostino, Behrami; Ljajic; Gilardino, Mutu

Tuttosport: Boruc, De Silvestri, Gamberini, Natali, Pasqual; Montolivo, D'Agostino, Behrami; Marchionni, Mutu, Gilardino

La Nazione: Boruc, De Silvestri, Gamberini, Natali, Pasqual; Montolivo, D'Agostino, Behrami; Marchionni, Mutu, Gilardino

Gazzetta.it: Boruc, De Silvestri, Gamberini, Natali, Pasqual; Montolivo, D'Agostino, Behrami; Ljajic; Gilardino, Mutu


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com