Adrian Mutu, cel mai bun jucător al Fiorentinei în meciul cu Inter

Adrian Mutu a fost din nou titular în echipa lui Sinisa Mihajlovici pentru meciul cu Inter, restanţă din etapa a 17-a a Serie A. Deşi echipa sa a pierdut cu scorul de 1-2, românul a fost apreciat la finalul meciului, fiind considerat de fani cel mai periculos fotbalist al echipei viola.


"Mutu a tras echipa după el în prima parte a meciului, apoi a obosit. Întotdeauna mingea îl găseşte pe teren şi dă impresia că va exploda, iar fundaşii lui Inter s-au temut de acest lucru. A fost aşa cum îl ştim, egoist în unele faze, dar extrem de periculos. Apoi, inevitabil, a căzut, şi odată cu el, întreaga echipă", scrie violanews.com.

Sursa citată i-a acordat românului nota 7, cea mai mare din lotul Fiorentinei, în timp ce lui Gilardino i-a acordat nota 5. Marcatorul golului Fiorentinei, Pasqual, a primit numai nota 6.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com