Mutu ar fi luat 10.000 de euro pentru primele fotografii cu Adriana

Vedetele scot bani grei asociindu-şi imaginea cu un produs sau cu o companie. La fel de importante sunt insă caştigurile pe care le obţin pentru primele poze cu copiii lor. Exact ca starurile internaţionale, care fac înţelegeri exclusive cu reviste cu tiraje mari, câştigând o avere în schimbul primelor fotografii cu bebeluşii lor ar fi procedat si cuplul Consuelo-Adrian Mutu, care ar fi luat 10.000 de euro pentru primele fotografii cu prima lor fetiţă, Adriana!


Primele fotografii cu Adriana, fata cea mare a lui Adrian Mutu, au fost realizate, cu patru ani în urmă, de un fotograf independent din Florenţa. Imaginile au fost surprinse pe stradă, însă gurile rele susţin că atacantul român ar fi primit în jur de 10.000 de euro pentru ele. Cumpărătorul a fost o agenţie foto locală, care ulterior a vândut imaginile atât în România, cât şi în Italia sau în Anglia.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com