Briliantul regăsit: "Mutu a luminat jocul Fiorentinei!" Evoluţia românului, foarte apreciată în Italia

Deşi nu a reuşit încă să marcheze de la revenirea în prima echipă a Fiorentinei, Adrian Mutu este apreciat atât de presa din Italia, cât şi de antrenorul Sinişa Mihajlovic.


"Mutu a jucat bine, a luminat jocul Fiorentinei şi l-a pus în valoare pe Gilardino. I-a lipsit doar finalizarea", a scris site-ul calciomercato.it, care i-a acordat românului nota 6,5 - cea mai mare de la Fiorentina - pentru prestaţia din meciul câştigat de Inter cu 2-1 miercuri. "Briliantul" a fost lăudat la unison de toate publicaţiile din Italia: "Mutu este un jucător recâştigat. Este cea mai importantă «achiziţie» a Fiorentinei. De unul singur ţinut atacul Fiorentinei", a scris calciotoscano.it. Site-ul firenzeviola.it a explicat: "Românul a tras la poartă, a pasat, a încercat să facă jocul echipei, dar a suferit la condiţia fizică. Cu toate acestea, era singurul jucător al Fiorentinei care putea face diferenţa".

"Plăteşte pentru inactivitate"

Şi antrenorul Sinişa Mihajlovic s-a arătat mulţumit de evoluţia lui Mutu: "Mutu a jucat bine atât cât a avut forţă fizică. A obosit pe final şi, dacă aş mai fi putut face o schimbare, el era alesul. Dar aveam nevoie de el pe teren pentru a încerca să egalăm. Acum plăteşte pentru lunga perioadă de inactivitate".

7 este nota pe care Mutu a primit-o de la Gazzetta Dello Sport pentru evoluţia din partida cu Inter

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com