Ce record vrea sa bata Mutu: de cate goluri si cati ani mai are nevoie sa devina marcatorul nr. 1 din istoria Fiorentinei!

Mutu promite sa faca senzatie la Fiorentina in urmatoarea perioada.

  Ce record vrea sa bata Mutu: de cate goluri si cati ani mai are nevoie sa devina marcatorul nr. 1 din istoria Fiorentinei! "O sa ragusiti la golurile mele", a fost promisiunea lui Mutu in momentul in care a fost reprimit in lotul lui Mihajlovic.

Mutu se afla in acest moment la 7 goluri de cota 100 in Serie A si la 66 de goluri pentru Fiorentina.

Daca Mutu va ajunge la cota 100, il va egala pe legendarul fotbalist al Fiorentinei, Antognoni.

"Adrian este prezentul si viitorul Fiorentinei. Nu este usor sa gasesti in LUME un asemenea jucator", a declarat legendarul Antognoni, scrie astazi Gazzetta dello Sport.

Presa din Italia a facut si o gluma pe seama lui Mutu: "Poate ajunge chiar si cel mai bun marcator din istoria Fiorentinei, dar pentru asta ar mai avea nevoie de cam de ... 5 ani."

Suedezul Kurt Hamrin detine recordul celor mai multe goluri marcate de un jucator pentru Fiorentina. Acum la 76 de ani, Kurt Hamrin a marcat 151 de goluri pentru Fiorentina intre 1958 si 1967.

El este si unul dintre putinii jucatori care au trecut pe la mai multe forte ale Italiei: Juventus, Fiorentina, Milan si Napoli. Culmea, si Mutu a jucat la mai multe echipe tari din Italia, precum Inter si Juventus.

"Este o initiativa frumoasa (n.r. - organizarea "Zilei Antognoni"), Giancarlo merita asta, tinand cont de faptul ca este simbolul Florentei. Faptul ca evoluez cu numarul 10, la fel ca el, ma obliga, insa imi ofera si satisfactii. Mi-ar fi placut sa joc alaturi de el, as fi marcat mult mai multe goluri... Recordul lui de goluri? Este de netrecut. Ii multumesc pentru invitatia de a participa la acest eveniment, la care vor fi prezente vedete ale Fiorentinei, si sper ca intr-o zi lumea sa isi aduca aminte si de mine, daca nu la fel de mult, macar intr-o masura mai mica. Vreau sa ajung la 100 de goluri pana finalul sezonului!", a spus ieri Mutu la Ziua Antognoni.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com