Mutu, lăudat de Mihajlovic şi coechipieri după meciul cu Palermo

Atacantul român a revenit astăzi între titularii Fiorentinei pentru meciul cu Palermo, după mai bine de trei luni în care fie nu a jucat, fie a fost folosit doar pe final de meci.

Tehnicianul echipei viola, Sinisa Mihajlovic, s-a declarat extrem de fericit de performanţa jucătorului român, spunînd că "Briliantul" revine încet-încet la forma care l-a consacrat.


"Echipa s-a descurcat excelent şi nu cred că victoria noastă poate fi pusă la îndoială. Mutu îşi revine în formă. Am avut probleme în trecut pentru că Gilardino nu se putea descurca singur în atac, fără Mutu şi Vargas. Acum, cînd cei doi au revenit se simte altfel. E cu totul altă echipă cea a Fiorentinei de acum", a spus Mihajlovic după partida de la Palermo.

Decarul echipei toscane a fost lăudat şi de Ricardo Montolivo. "Sîntem foarte fericiţi că am cîştigat în deplasare şi vrem să o ţinem tot aşa. Mutu ne-a dat încredere şi e un mare plus în compartimentul ofensiv. Sîntem foarte fericiţi că s-a întors", a declarat Montolivo pentru Skynews.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com