Cu Mutu la atac! Fiorentina - Inter, azi, ora 19:30

Adrian Mutu va reveni ca titular pe terenul Fiorentinei, după mai mult de două luni, chiar împotriva echipei la care s-a lansat în fotbalul italian: Inter Milano. Meciul, care este o restanţă din etapa a 17-a, se va juca azi, la ora 19:30.



Victoria de la Palermo din weekendul trecut a coincis cu revenirea în primul unsprezece a lui Mutu, care a avut şi o contribuţie importantă în jocul echipei. De partea cealaltă, Inter este obligată să câştige, pentru a se apropia la cinci puncte de liderul AC Milan. Orice alt rezultat ar îngreuna serios lucrurile pentru echipa care a triumfat în ultimele cinci ediţii ale Serie A.

Dacă "Briliantul" va juca încă din primul minut la gazde, fundaşul milanezilor, Cristi Chivu, nu va fi în lot, fiind în continuare suspendat. În schimb, Leonardo l-a inclus pe Denis Alibec în lotul de 21 cu care a făcut deplasarea la Florenţa.

În ultimul meci jucat pentru Fiorentina pe "Artemio Franchi", pe 5 decembrie, Mutu a marcat unicul gol al victoriei cu 1-0 în faţa lui Cagliari

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com